GÁZÉPSZERKER
KFT.
GÁZÉPSZERKER KFT.
Beton előállítás, betondarálás, betontörés

A Gázépszerker Kft. pályázati forrásokból megújult vállalkozása nagyüzemi beton előállítással és eladással, kiszállítással, betondarálással, betontöréssel és építési, bontási hulladék újrahasznosításával foglalkozik telephelyén, Szegedtől 30 km-re, a kisteleki Ipari Parkban.

 

Cégünk rendelkezik egy KABAG Wiggert HPGM 1500 típusú egy bolygóműves ellenáramú keverőművel, mely keverésenként 250-3.000 liter minőségi tömörített beton előállítására alkalmas. A bolygóműves rendszer biztosítja a nagy hatékonyságú egyenletes keverést. Az általunk előállított beton termékhez minőségi tanúsítványt adunk. A betonkeverő fűthető, így akár a téli hónapokban is megoldható a beton előállítása. Igény szerint az általunk kikevert betont a helyszínre is szállítjuk Csongrád megyében és a környező településekre, melyet a Puztmeister Pumix 25.67S-125 típusú betonpumpa segítségével akár 30 méteres magasságba vagy mélységbe is el tudunk juttatni, csőhosszúsága szabadon állítható.

 

Nemcsak beton előállításával foglalkozunk Kisteleken, hanem betontörést is vállalunk a TEREX Finlay  J-960/A törőgépünkkel Csongrád megyében, Bács-Kiskun megyében és Dél-Magyarországon, melynek fő jellemzője, hogy önjáró, ezáltal könnyen megközelíthető velük a munkaterület.

 

Kisteleki telephelyünkön lehetőség van továbbá céges, valamint lakossági betontörmelék befogadására is, ezzel időt, pénzt és energiát megtakarítva, nem utolsó sorban így hozzájárul a környezetünk védelméhez is.

 

Gépeinkre a biztonság, a rendkívül könnyen kezelhetőség mellett a mozgékonyság jellemző.

 

Ezen gépek nagy teljesítmény és komoly teherbíró képességgel rendelkeznek, melyeket az is bizonyít, hogy főként kőbányákban, nagyüzemi megmunkálásokon használják őket.

 

A berendezések természetesen a CE előírásoknak megfelelő biztonsági egységekkel vannak ellátva.

 

Amennyiben Ön a jövőben igénybe venné fenti szolgáltatásunk bármelyikét, úgy forduljon hozzánk bizalommal! Versenyképes árakkal állunk rendelkezésére Csongrád és a környező megyékben, így Bács-Kiskun megyében is.

 

Kérjen ajánlatot most!

 

További kérdés vagy megrendelés esetén írjon nekünk e-mailt a gazepszerker@gazepszerker.hu címre vagy keressen minket a 0630/305-8719-es telefonszámon.